Rædselslæge: Bedøvede og voldtog kvinde i hjemmebygget beton-bunker


Ifølge den svenske avis, Kvällsposten fortalte lægen til kvinde, at det var hans plan at bortføre flere mennesker og holde dem i fangenskab i årevis. Foto: Svensk politi.

En 38-årig læge er sigtet for at bedøve og bortføre en 30-årig kvinde, for derefter at holde hende indespærret i en hjemmebygget betonbunker, hvor han voldtog hende gentagne gange.

Lægen og kvinden havde været på date inden bortførelsen i september 2015, og det var da de mødtes igen, at lægen slog til.

LÆS OGSÅ: Kvinde bortført og bedøvet: Holdt fanget i bunkerlignende hus
Han havde forgiftet jordbær og juice med søvn-midlet flunitrazepam. Derudover var han udstyret med en kørestol, en venepumpe og narkosemedicin.


Gulvet i lægens sexfængsel er støbt i beton. Væggene er lydisoleret med gipsplader i dobbelt lag. Bunkeren er forsynet med vand, bad og ventilation. Foto: Svensk politi.

Kvinden blev således bedøvet, hvorefter han med det samme voldtog den bevidstløse kvinde første gang. Efter den første voldtægt trillede han hende ud til sin bil i kørestolen, det skriver Kvällsposten.

Bortførelsen skete i Stockholm og lægens hjemmebyggede sex-fængsel lå i laden på hans ejendom i Axeltorp i Skåne.

LÆS OGSÅ: Politi finder rædselskælder: Pædofili-sigtet havde lydisoleret rum til børn
Derfor havde lægen sat venepumpen i kvindens hånd, så han løbende under den lange køretur kunne holde kvinden bedøvet med narkosemedicinen midazolam.

Kvinden blev nu indespærret i lægens hjemmebyggede betonbunker. I de følgende fem dage blev hun regelmæssigt voldtaget af lægen.


Der er en sikkerhedsluse ind til bunkeren. Selv hvis kvinden havde luret kombinationen til den første dør eller havde overmandet lægen, så ville hun ikke være kommet ud i friheden. Foto: Svensk politi.

Fem dage efter bortførelse tager lægen til Stockholm for at hente tøj til kvinden i hendes lejlighed, men hun er nu blevet efterlyst af politiet, som også har udskiftet låsen til lejligheden.

Lægen kører herefter tilbage til Skåne, henter kvinden i betonbunkeren og kører til en politistation i Stockholm.

Angiveligt var det lægens plan, at kvinden skulle fortælle politiet, at hun var ok, således at de kunne komme ind i hendes lejlighed og hente tøj.

Men sådan gik det ikke, for kvinden kom til afhøring i enerum, hvorefter hun fortalte det hele.

Lægen har efterfølgende forklaret, at han tog kvinden med til Stockholm for at frigive hende. I løbet af de fem dage, hvor han holdt kvinden indespærret, var han kommet til at indse, at han var et monster, det skriver Kristianstadsbladet.


Udefra lignede det en almindelig svensk lade, men lige inden for døren startede et mareridt.

Oversigt over den omkring 60 m2 store sexbunker, som lægen begyndte at bygge tilbage i 2010. Foto: Svensk politi.

På en seng i bunkeren lå bogen 'I djævlens selskab'. Foto: Svensk politi.