Politiet advarer beboere imod børnelokker med flyveører


Arkivfoto

Østjyllands Politi opfordrer beboere i Tilst området til at være opmærksomme efter en hændelse, der skete ved Tilst Skole i morges.

Like localeyes.dk på Facebook

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Her blev en 12-årig dreng klokken kvart over syv kontaktet af en mand, da drengen gik forbi et busstoppested på Tilst Skolevej overfor Fakta. Der stod to personer ved stoppestedet. Da drengen var kommet forbi stoppestedet bemærkede han, at en mand gik bag ham.

Manden sagde hej til drengen, som svarede, at han ikke måtte tale med fremmede. Manden sagde, at han havde en is. Drengen skiftede retning, men manden fortsatte efter ham. Manden tog bagfra fat i drengens håndled, hvorefter drengen vendte sig om og sparkede manden i skridtet.

Drengen løb fra stedet og hen på skolen. Manden beskrives som værende:

Mand
30 år
Lys i huden
175-180 cm høj
Spinkel af bygning
Mørkt, halvlangt, sjusket hår, store flyveører og skægstubbe
Iført mørk trøje og bukser samt en gul tynd vest ud over.
Han talte dansk

Politiet vil gerne i kontakt med den person, der stod ved busstoppestedet, da drengen passerede i morges omkring kvart over syv. Vi vil også gerne i kontakt med andre fra området, der kan have set manden eller optrinnet, eller som i øvrigt kunne have oplysninger til sagen.

Politiet ved ikke, hvad grunden var til, at drengen blev kontaktet. Det er vigtigt at understrege, at der ikke skete drengen noget, men vi opfordrer forældre i området til at tage en snak med deres børn om, hvordan de skal forholde sig, hvis de skulle opleve noget lignende.

Oplysninger kan gives til Østjyllands Politi på 114.