Knivoverfald på rockersøn udløser seks års fængsel


De to mænd overfaldt den 24. august sidste år rockersønnen med mere end ti knivstik under et større slagsmål på cocktailbaren CPH Cocktail i København. Arkivfoto

Det hjalp ikke to mænd noget, at de ankede deres domme på hver seks års fængsel for drabsforsøg mod en rockersøn til Østre Landsret.

Like localeyes.dk på Facebook

Nøjagtig som Københavns Byret gjorde i sommer, kom landsretten tirsdag frem til, at Umar Sharif Khan (24 år) og Bahram Dinarzehi (30 år) skal bøde for et knivoverfald på den 28-årige mand med hver seks års fængsel.

Hermed valgte landsretten at stadfæste den dom, som byretten kom frem til i august.

De to mænd overfaldt den 24. august sidste år rockersønnen med mere end ti knivstik under et større slagsmål på cocktailbaren CPH Cocktail i København.

I alt otte mænd er dømt for at have deltaget i overfaldet, der efterlod den 28-årige rockersøn i livsfare. Men kun tre valgte at anke deres domme. De øvrige er idømt mellem tre og fire måneders fængsel.

En tredje mand på 28 år fik i landsretten tirsdag skærpet sin straf for grov vold begået under slagsmålet til fem måneders fængsel.

Begge mænd har nægtet, at de forsøgte at dræbe rockersønnen.

Mens Umar Sharif Khan har indrømmet at have stukket den 28-årige med en kniv, nægter Bahram Dinarzehi, at han overhovedet var til stede på cocktailbaren den pågældende aften.

Han har dog i retten været belastet af en internetkorrespondance med en af de andre tiltalte, hvori han efter slagsmålet skrev:

- Jeg er helt fucked.

Selv siger han, at han havde været på rustur og havde tømmermænd.

En videooptagelse fra det kaotiske masseslagsmål, der blev afspillet i byretten, viser, at det var en højtstående Bandidos-rocker, der med et knytnæveslag startede slagsmålet.

Rockeren gik målrettet gennem lokalet og hamrede en knyttet næve i ansigtet på en spinkel fyr, der stod sammen med en gruppe kammerater.

I sekunderne efter eksploderede lokalet i et inferno af vold. Barstole, flasker, spark og knyttede næver fløj gennem rummet.

Værst gik det ud over rockerens kammerat - den 28-årige rockersøn.

Den 28-årige er søn af den tidligere Bandidos-rocker Torben Ohlsen Jensen - bedre kendt som Suzuki-Torben.

/ritzau/