To dræbt på stedet og en kvæstet i trafikuheld

ODENSE: Et alvorligt færdselsuheld Bogensevej - rute 311 -  ml. Søndersø og Næsbyhoved-Broby har lørdag formiddag kostet to personer livet og kvæstet en.

To personbiler er kørt frontalt sammen med voldsomme skader til følge på begge biler, uheldsstedet er ekstremt glat oplyses det fra mandskab på stedet.

Fyns Politi oplyser at den ene bil, med ældre mandlig fører og ældre kvindelig passager, af ukendte årsager kørte over i den modsatte vejbane og frontalt ind i en modkørende personbil med midaldrende kvinde.

Den ældre mand og kvinde blev dræbt på stedet ved kollisionen, og kl. 11.00 var politiet på vej ud for at underrette de pårørende.

Den kvindelige fører af den anden bil er ifølge Fyns Politi lettere tilskadekommen.

Der er en Bilinspektør på stedet, som undersøger ulykken, indtil videre vil der være spærret på stedet så redningsmandskabet kan arbejde i sikkerhed på uheldsstedet som der fra flere sider beskrives som meget glat. Uheldsstedet lå på ulykkestidspunktet i skygge, men om is på vejbanen har haft indflydelse på ulykken er netop det som bilinspektøren skal undersøge.