Bilbrand hæger Valby for tredje døgn i træk

For tredje nat i træk, har der været påsat brand i bil, de er alle sket indenfor 200 meter af hinanden, på hhv. Vigerslevs Allé og Valbygårdsvej.

Natten til søndag, omkring kl 03.00 blev to biler sat i brand på Valbygårdsvej ud mod Vigerslevs Allé, Københavns politi og beredskab var hurtigt på steder, og fik slukket branden inden den gjorde skade på de omliggende biler og boliger.

Natten til mandag omkring kl 01.00 blev en bil sat i brand foran Institutionen, Eventyrhaven.

Natten til tirsdag mødte politi og beredskab stærkt op, til endnu en bilbrand, denne gang i en indkørsel på hjørnet af Vigerslev Allé og Valbygårdsvej, denne gang tæt på beboelse, hvor at personerne i hjemmet blev evakueret på grund af spredningsfare til huset.

Politiets indsatsleder på stedet oplyste til Local Eyes at der er set en person løbe ad Vigerslevs allé, i indadgående retning, og politiet bekræfter tirsdag at de undersøger om hvorvidt der er forbindelse mellem bilbrandene.

Københavns Politi søger vidner der har set noget i tidsrummet, natten til søndag omkring kl 3, natten mandag omkring kl 1 og natten til tirsdag omkring midnat. Har du nogle oplysninger i sagen kan politiet kontaktes på 114.