Røvere truede 77-årig kvinde med pistol under hjemmerøveri

STORVORDE: En 77-årig kvinde fra Storvorde anmeldte torsdag aften kl. 20.15 at hun netop havde været for for et hjemmerøveri, hvor hun var blevet truet med en pistol af to maskerede røvere.

Den rystede kvinde oplyste at hun havde siddet i sin stue, da to mænd på ikke nærmere beskrevet vis kom ind i hende hus. De røvere var begge maskeret og truede hende med en pistollignende genstand samtidig med at de krævede hun udleverede sine penge.

Kvinden måtte dog skuffe røverne, idet hun ikke havde nogen penge - røverne beordrede nu kvinden til at blive siddende i stolen hvorefter den ene røver gennemrodede hendes hus mens den anden blev ved kvinden.

- Det er uvist hvad de slap afsted med, oplyser Nordjyllands Politi på Twitter.

Røverne beskrives begge som værende mænd, høje, sortklædte, hætter over hovedet, den ene talte helt alm.dansk. Den der truede hende med pistolen havde maskering for ansigtet.

- Vi har ikke nogen oplysninger om køretøj eller flugtretning. Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har set episoden eller noget der kan kaste lys over sagen - ring på 114, siger vagtchefen for Nordjyllands Politi.