24-årig er såret af mange knivstik efter drikkelag


Arkivfoto

Det var efter alt at dømme et drikkelag, som løb af sporet, der natten til lørdag førte til, at en ung mand blev såret af adskillige knivstik i København.

Sagens 24-årige offer er lørdag morgen indlagt på hospitalet, hvor personalet arbejder på at redde hans liv. Ifølge politiet var mandens tilstand kritisk, da han blev bragt ind på hospitalet.

Hos Københavns Politi fortæller central efterforskningsleder Youssef Lharraki, at politiet har anholdt to personer. Ifølge ham er det to mænd, som kender offeret i sagen.

- Dem sætter vi i forbindelse med knivstikkeriet, og vi arbejder på at klarlægge deres rolle, fortæller Youssef Lharraki til Ritzau.

Politiet modtog anmeldelsen kort før klokken halv tre natten til lørdag. Den sårede mand befandt sig på fortovet på Amagerbrogade ved Sundbyvester Plads.

Ved gerningsstedet afspærrede politiet i løbet af natten området, mens der blev foretaget efterforskning på stedet. Flere personer blev afhørt, og to er altså blevet anholdt. Det drejer sig om to mænd på 20 og 22 år.

På baggrund af politiets efterforskning skal anklagemyndigheden i København vurdere, om mændenes rolle i forbindelse med knivstikkeriet har en sådan karakter, at man vil kræve dem varetægtsfængslet.

/ritzau/