Ulykke med sættevogn lukkede Storebæltsbro i timevis

  En trafikulykke gav onsdag eftermiddag flere timers kaos for bilister, der skulle krydse Storebælt.

  Klokken 13.22 fik politiet anmeldelse om en ulykke på Storebæltsbroen. En sættevogn havde ramt en skiltevogn og stillet sig på tværs af broen. En personbil blev også ramt af sættevognen.

  I forbindelse med ulykken blev chaufføren på sættevognen slynget ud af forruden og pådrog sig flere knoglebrud. To mænd ved skiltevognen slap med mindre skader, og en kvinde i personbilen blev kørt til tjek på skadestuen.

  Omkring klokken 16 var der ryddet så meget op efter ulykken, at broen kunne åbnes i vestlig retning. Men først ved 18-tiden - efter næsten fem timer - kunne bilisterne også komme fra Fyn til Sjælland.

  Vejdirektoratet advarer dog på Twitter om, at man skal forvente køer, og at trafikken først forventes at være normal i løbet af aftenen.

  Lukningen af broen får også betydning for to af aftenens pokalkampe i fodbold.

  Sønderjyskes bus var på broen, da ulykken skete, men kom til Sjælland klokken 16.45. Det betyder, at kampen, som skulle være begyndt klokken 18 blev udsat til klokken 20.

  Kampen mellem HB Køge AaB blev i første omgang udsat fra klokken 18 til 19.30, men først på aftenen blev det besluttet at udsætte den til en anden dag.

  AaB-spillerne var ganske vist fløjet til Sjælland, men klubbens materialer befandt sig i en bil i Nyborg, da broen lukkede.

  /ritzau/