Tre gode råd til at spare penge på din bil


Dette er sponsoreret indhold

Selvom det at have bil en er enten et must eller en drøm for rigtig mange, så er en bil stadig en meget stor udgift i budgettet. Dog vælger de fleste danskere altså stadig at have en bil og betale rigtig meget for det. Heldigvis er der nogle gode råd at hente og mange penge at spare, så det bliver både billigere og bedre at have bil. Læs med her og hør mere om din muligheder.

Lease din næste bil
Det første råd er at vælge leasing/ i stedet for køb. Ved at lease en bil, kan du få, lige præcis den bil du går, og drømmer om, men uden at skulle smide helt vilde beløber efter den. For eksempel ved mercedes leasing, kan der spares rigtig mange penge ved at lease i stedet for at købe bilen, da Mercedes er et topklasse mærke, som de fleste kun kan drømme om. Når du leaser, så binder du dig altså kun for en periode, og derefter kan du enten vælge at forlænge din leasing af bilen, men du kan også vælge at opsige leasingen. Det vil altså sige, at hvis du bare stadig efter et år er forelsket i bilen, så forlænger du bare leasingen, så er det stadig din at køre rundt i. Men er bilen ikke længere din drøm, og vil du derfor gerne prøve noget andet, ja så leaser du altså bare en anden bil, så du igen er tilfreds med det du kører rundt i. Så ved at lease får du lækre biler, som langt de fleste kun ville kunne få lov at drømme om at køre rundt i.

Tjek dine forsikringer
En meget stor udgift i forbindelse med at have en bil stående i garagen er, at bilforsikringer koster rigtig mange penge. Især hvis du er ung eller ny bilist, er forsikringerne helt utrolig dyre. Derfor er det en rigtig god idé at tjekke markedet for forsikringer, så du ikke bare vælger den første og bedste. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare for langt de fleste mennesker, hvis de lige bruger lidt tid på at undersøge markedet. En nem måde at gøre det på er at benytte en hjemmeside med en låneberegner. Det fungerer sådan at man indtaster nogle oplysninger om sig selv, og på få sekunder kan søge maskinen derefter vise dig, hvilke muligheder du har af forskellige bilforsikringer. Nogle gange kan det også være en mulighed at slå sine forskellige forsikringer sammen, og derigennem få dem til billigere penge. Har du for eksempel både indbo og ulykkesforsikring et sted, kan det nogen gange være muligt at få din bilforsikring samme sted, og dermed samle forsikringerne hos en udbyder så det bliver billigere i sidste ende.

Kør grønt og billigt
Det sidste råd handler om at vælge en bil, som er grøn. Det vil sige, at den kører meget længere på literen, end andre biler gør. Med en grøn bil sparer du rigtig mange penge på benzin og diesel, og skal heller ikke bekymre dig om at tanke bilen, nær så meget som du skal med en bil, som sluger meget brændstof.