Danske Hizb ut-Tahrir er på Anonymous terrorliste


På listen finder man den danske afdeling af Hizb ut-tahrir. De kan muligvis vente at få lagt deres Twitter-konto ned af hackere fra Anonymous. Arkivfoto


Efter terrorangrebet i Paris, som fredag kostede 129 mennesker livet, har hackergruppen Anonymous erklæret ’krig’ mod Islamisk Stat.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

På en internetside har Anonymous offentliggjort en liste med Twitter-konti, som de hævder, har tilknytning til Islamisk Stat.

På listen finder man den danske afdeling af Hizb ut-tahrir. De kan muligvis vente at få lagt deres Twitter-konto ned af hackere fra Anonymous.

Mange på listen er allerede lagt ned. På Twitter melder Anonymous ud, at 5.500 Twitter-kontier med tilknytning til Islamisk Stat allerede er lagt ned.


På listen som nummer 6138. finder man den danske afdeling af Hizb ut-tahrir.

– Hvis det er folkene bag Anonymous, så er det vist på tide, at de kommer lidt ud af den binære verden og lidt ind i den virkelige verden. Så vil de finde ud af, at der er hundrede millioner af muslimer verden over, der ønsker et khalifat, men at de IKKE støtter ISIS, skriver medierepræsentant for Hizb ut Tahrir i Skandinavien Junes Kock i en mail til Ekstra Bladet