Aalborg Havn: Mand anholdt af tungt bevæbnet politi


Tung bevæbnet politi på havneområdet.

En mand er blevet anholdt på havneområdet i Nørresundby. Politiet betegner ham som psykisk uligevægtig, og man frygtede, at han ville gøre skade på sig selv eller andre.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Manden befandt sig i en stationcar på havneområdet, og politiet forsøgte at tale manden ud af bilen. Kort efter klokken 16 skred politiet til anholdelse af manden, og det skete uden dramatik.

Nordjyllands Politi fik via en anmeldelse ved middagstid mistanke til, at personen, en 40-årig mand fra lokalområdet ville kunne skade sig selv eller andre, hvorfor politiet rykkede ud med flere patruljer for at få kontakt til denne person.

Det lykkedes efter en kort eftersøgning at lokalisere manden på havneområdet i Nørresundby.

Et område omkring broen på Nørresundby-siden blev derfor afspærret, og tilkaldte forhandlere fik efter et stykke tid talt den uligevægtige personen ud af bilen, hvorpå han straks blev anholdt af politifolkene, der bevogtede stedet.

- Heldigvis endte alt uden skader på personer, men i sådanne situationer rykker vi massivt ud for at minimere risikoen for, at personen udøver skade på sig selv eller på andre, siger vicepolitiinspektør Poul Severinsen.

- Der er tale om en psykisk uligevægtig person, fastslår Poul Severinsen.

Poul Severinsen oplyser videre, at aktionen, der involverede indsættelse af flere politistyrker, blev afblæst omkring kl. 16.30.

Den 40-årige anholdte mand blev efter anholdelsen transporteret ind til politigården i Aalborg, og det er nu op til politiets jurister at vurdere, hvilke sigtelser der eventuelt skal rejse mod manden, ligesom han skal vurderes lægeligt.