Tre tips til dig der gerne vil holde dig opdateret på de kendtes liv


Dette er sponsoreret indhold

Elsker du at holde dig opdateret på, hvad de kendte har gang i? Det kan være både underholdende og hyggeligt at holde øje med, hvad der sker i kendisland, eller hvordan det står til i Kongehuset. Men det er ikke alle, der ved, hvor man bedst holder sig opdater på både danske og udenlandske celebrities eller den royale familie. Derfor har vi samlet tre tips til dig, der gerne vil holde dig følge med i de kendtes liv.

Tjek online magasiner
En af de bedste måder at se, hvad diverse celebrities har gang i, er at tjekke forskellige online magasiner og websider ud. Der er flere forskellige hjemmesider, der dagligt skriver en lang række artikler om alt det, der sker i kendisverdenen. En af de danske sider, der altid har nye, spændende og aktuelle artikler er Kendte.dk. Her finder du gossip om både udenlandske og danske kendte, og så har de en lang række artiklere om det danske kongehus og andre af Europas royale figurer. Det er altså et rigtigt godt sted dagligt at tjekke, hvad for eksempel Kronprinsen og Kronprinsessen har gang i. Generelt er online gossipsider som regel den bedste måde at følge med i kendisverdenen, fordi der er altid er aktuelle artikler, der fortæller, hvad der sker hos de kendte lige nu og her.

Følg med på de sociale medier
En anden måde at holde sig opdateret på de kendtes liv, er at følge dem på de sociale medier. Her får du naturligvis sjældent de baggrundshistorier, som du møder på gossipsider, hvor du ofte kan finde spændende afsløringer. Alligevel kan det være sjovt at følge med i forskellige kendissers hverdag på Instagram og Facebook. Nogle er naturligvis bedre til at dele end andre, så det er med at finde de celebrities, der tager dig helt med ind bag facaden. Der er heldigvis mange både udenlandske og danske kendisser, som er meget aktive på særligt Instagram, og hver dag deler små snapshots af deres liv. Er du interesseret i det danske kongehus, og hvad der foregår der, har de nu også fået deres egen Instagram, hvor du kan følge lidt med i familiens gøren og laden.

Køb billedblade og læs op alt det, de kendte har gang i
Er du mere til de gode gamle dagblade og billedblade, er det naturligvis stadig muligt at købe disse i dagligvarebutikkerne og kiosker. Her er nyhederne naturligvis aldrig helt lige så up-to-date, som når du læser dem online. Det kan dog alligevel være hyggeligt at sætte sig godt til rette med en kop te i sofaen og læse om kendisser og royale i et godt gammeldags blad. Derudover er de stadig ofte fast inventar i de fleste venteværelser og frisører, så du også her kan få dit gossip-fix, mens du får håret ordnet eller venter på at skulle ind til tandlægen.