Bizart: Mand sprøjtede sæd på børn med vandpistol


Kevin Jaramillo. Foto: Albuquerque Politi.

En mand fra Albuquerque i USA har fået en dom på 18 års fængsel efter han sprøjtede sæd på børn med en vandpistol. Han efterforskes også for en voldtægt.

Det skriver Albuquerque Journal.

Manden bildte børnene ind, at han lavede en film for den lokale kirke, hvorefter han sprøjtede børnene i munden eller i øjnene med sæd-blandingen fra vandpistolen.

Han afslørede sig selv, idet han fortalte et af sine ofre, at vandpistolen var ladt med hans egne 'kropsvæsker'. Samtidig klagede flere ofre over følger som irritation i øjnene og mavepine.

Derfor begyndte politiet at lede efter manden med vandpistolen. Efter nogen tids eftersøgning lykkedes det at identificere sperm-manden, som den 35-årige Kevin Jaramillo, og han blev anholdt i marts 2014.

Under ransagningen af hans hjem fandt politiet børneporno på hans computer og billeder af en pige fra nærområdet.

Jaramillo har nu fået en dom på 18 års fængsel for udskejelserne med vandpistolen, men det er langt fra nok, hvis det stod til nogle af fædrene til vandpistols-ofrene.

En far fortæller, at hans barn er traumatiseret og ikke længere tør lege uden for.

- Han tog hendes uskyld … . 18 år synes ikke at være nok, lyder det fra en anden far.

Fædrene, som begge ønsker at være anonyme, kan meget vel få deres ønske om en længere straf olplyfdt.

Efter sagen er blevet omtalt i pressen har et voldtægtsoffer nemlig genkendt Kevin Jaramillo som sin voldtægtsmand. Denne sag er ved at blive undersøgt.