Tag zoneterapi uddannelsen hos Lasota


Dette er sponsoreret indhold

Har du en passion for at hjælpe andre og lette dem for deres smerter? Zoneterapien kan være med til fri folk for de små lidelser i løbet af hverdagen. Du kan nu tage en zoneterapi uddannelse hos Lasota.

Zoneterapi, hvad er det?
Hvad er zoneterapi? Det er faktisk en meget gammel massage og behandlingsform, der virker ved at trykke på bestemte reflekszoner på fødderne. På den måde kan man påvirke de ømme zoner i kroppen positivt. Det er ikke til at sige, hvor gammel denne behandlingsform er, men man har kilder i form af billeder fra Ankhmahor-graven i Egypten, fra kinesiske skiftbøger og Inkia-indianerne, der daterer sig mange tusinde år tilbage.

Når man behandler bestemte ømme reflekszoner med speciel trykmassage, vil zoneterapien kunne påvirke organerne i en positiv retning, så funktionen samt kroppens balance bliver bedre. Det sker ved at zoneterapien virker nedsættende mod spændinger, og den stimulerer blodomløbet og energistrømmene i kroppen. Så hvis du vil være med til at behandle ubalancer hos andre mennesker, er en zoneterapi uddannelse den helt rette for dig.

Hvad består uddannelsen af?
Det er ikke et krav, at man har nogen form for erfaring inden for feltet for at tage zoneterapi uddannelsen. Lasota Terapi Akademi er nemlig en zoneterapi uddannelse for personer med eller uden terapeutisk baggrund. Har du i forvejen en uddannelse i form af fysioterapeut, sygeplejerske eller akupunktør, skal man ikke have så meget andet end selve zoneterapien, kost/ernæring, en anden alternativ behandling og regnskab og markedsføring.

Har du omvendt i forvejen ikke nogen anden form for behandleruddannelse, skal man udover zoneterapien og de andre førnævnte områder have anatomi/fysiologi, patologi og sundhedspsykologi. Alle disse fag kan erhverves via e-learning.
Selve uddannelsen består af undervisning én aften om ugen, hvoraf man starter med en introduktionsweekend.

Selve lektionstallet lyder som følgende:
* 340 zoneterapi
* 35 ernæring
* 30 regnskab/markedsføring
* 25 anden alternativ behandling

Selve uddannelsen varer i cirka to års tid. Hvis du ikke har en anden sundhedsfaglig uddannelse som de førnævnte, skal du have følgende lektioner:
* 200 lektioner i anatomi/fysiologi
* 100 lektioner i patologi
* 50 lektioner i sundhedspsykologi

Hvad kan man bruge zoneterapi til?
Zoneterapi kan bruges til at behandle mange forskellige lidelser, som følger med i en travl og slidende hverdag. Disse lidelser er blandt andre:
* Smerter i muskler og led
* Kredsløbssygdomme
* Stress
* Fordøjelsesproblemer
* Allergier
* Luftvejslidelser
* Hormonelle lidelser
* Urinvejslidelser
* Øre- og øjenlidelser
* Virusinfektioner
* xIdrætsskader

Som du kan læse dig frem til er spektret af lidelser meget bredt, og zoneterapi er altså en ganske almindelig og anvendelig behandlingsform, som mange danskere benytter sig glædeligt af. Flere og flere benytter sig faktisk af zoneterapi, fordi man faktisk kan få tilskud til behandling af sygeforsikringen ‘’Danmark’’. Det bedste ved zoneterapi er, at der ikke er nogen bivirkninger ved behandlingen, og fungerer som et super godt supplement til andre terapiformer. Hvad kunne være bedre? Små spædbørn og småbørn såvel som voksne kan modtage zoneterapi, hvis man mærker ubalance i kroppen.