Online dating: Lokket i sexfælde og banket ned med hammer


Arkivfoto

En 26-årig mand mødte op på en mørk p-plads i Gentofte i den tro, at han havde en fræk aftale om sex. I stedet fik han slået tre tænder ud med en hammer og smadret sin bil af en 31-årig mand.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Episoden fandt sted i maj 2015, og den 31-årige voldsmand er fredag ved retten i Lyngby blevet idømt otte måneders ubetinget fængsel for grov vold udøvet med en hammer samt for omfattende hærværk på offerets bil.

En 26-årig mand blev i foråret 2015 uvenner med to kvinder vedrørende betaling for seksuelt samkvem i en skov, som var kommet i stand via en online datingside. Den ene af kvinderne kontaktede derfor efterfølgende den nu 31-årige mand for hjælp og gav ham den 26-åriges telefonnummer.

Den 31-årige kontaktede den 26-årige via SMS og sendte en venindes billede. Her aftalte den 31-årige, under påskud af at være en kvinde, at mødes og dyrke sex med den 26-årige på en parkeringsplads i Gentofte efter mørkets frembrud.

Da den 26-årige mand dukkede op, stod kvinden fra billedet og ventede som aftalt, men i det skjulte stod desuden gerningsmanden, der overfaldt den 26-årige med en hammer, da den 26-årige forsøgte at flygte.

Offeret blev slået så hårdt, at tre tænder blev slået ud. Desuden udøvede den 31-årige omfattende hærværk på offerets bil, som fik knust ruder med hammeren.

- Jeg er tilfreds med, at Retten valgte at dømme den 31-årige og udmåle en længere fængselsstraf. Det er en meget grov sag, hvor der har været forudgående planlægning og med alvorlige skader på offerets tænder, udtaler anklagerfuldmægtig Anne-Mette Wedell Seerup.