Medier om trippeldrab: De dræbte er kendt fra bandemiljøet


Sent torsdag aften blev ligene af de tre dræbte båret væk fra gerningsstedet.

De tre mænd, som onsdag blev fundet dræbt i en lejlighed på Frederiksberg, har alle bevæget sig i kriminelle miljøer i blandt andet hovedstadsområdet.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Det skriver TV2 og Ekstra Bladet, der har fundet identiteterne på de dræbte og gransket dele af deres kriminelle fortid og netværk.

Politiet ønsker torsdag ikke at oplyse andet end mændenes aldre. De blev henholdsvis 19, 23 og 24 år.

Ekstra Bladet erfarer nu, at der er tale om to etnisk danske mænd og en 23-årig mand med anden etnisk baggrund end dansk.

De to etniske danskere var ifølge Ekstra Bladet netop blevet løsladt efter en sag om våbenbesiddelse og handel med hash, da de blev dræbt.

Den tredje har i 2013 været sigtet i en sag om grov vold. Hans bror blev i 2014 idømt otte års fængsel for dødsvold mod en 20-årig mand fra Tingbjerg, skriver avisen.

Ifølge TV2 har den 24-årige tidligere fået en dom for at være en del af et stort tæskehold fra Bandidos, der overfaldt et par mænd med relation til Hells Angels.

Det skete i en rundkørsel i Esbjerg for nogle år siden.

Efterforskningsleder Jens Møller fra Københavns Politi ønsker over for Ritzau hverken at be- eller afkræfte de informationer.

- Det kan være, at vi på et senere tidspunkt vil melde noget mere overordnet ud om, hvem de er. Det er noget af det, vi overvejer, siger Jens Møller.

Ekstra Bladet har talt med beboere i området, og de fortæller, at man har hørt skud fra lejligheden på Christian Paulsens Vej. Vidnerne beretter om 10-12 skud.

Politiet ønsker ikke at oplyse, om man har viden om, hvorvidt der er blevet affyret skud i lejligheden.

Skulle det være tilfældet, vil politiet formentlig allerede vide det. Ud over at det muligvis vil kunne ses på ofrene, så vil de fleste skydevåben udkaste tomme patronhylstre fra gerningsvåbnet.

Et eventuelt fund af sådanne hylstre på gerningsstedet vil kunne give politiet et fingerpeg om, hvor mange gange og med hvilken type våben, der er blevet skudt.

Ifølge Jens Møller vil obduktionerne af mændene være afsluttet i løbet af torsdag.

/ritzau/