32-årig anholdt for groft overfald: Offer fortsat indlagt


Arkivfoto

En 45-årig mand er fortsat indlagt på Rigshospitalet, efter at han mandag eftermiddag blev udsat for et groft overfald i Gørlev. Han har ifølge politiet "svære kvæstelser", men det er uvist, om han er eller har været i livsfare.

Manden søgte efter overfaldet tilflugt på en Shell-tankstation i Gørlev, og siden har politiet efterforsket sagen som drabsforsøg.

Det har blandt andet ført til en ransagning på en adresse, der er kendt for at være et tilholdssted for personer med relationer til rockermiljøet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

I forbindelse med ransagningen blev en 32-årig mand anholdt mistænkt for at have deltaget i overfaldet. Manden vil blive fremstillet i grundlovsforhør tirsdag eftermiddag.

Dørene ved grundlovsforhøret vil formentlig blive begæret lukket. Det sker af hensyn til den videre efterforskning, hvilket ofte er tilfældet, når der er mistanke om, at flere mulige gerningsmænd fortsat er på fri fod.

Det virker også til at være tilfældet i denne sag. I hvert fald har tilfældige vidner fortalt, at de så den 45-årige mand blive overfaldet af flere personer med forskellige slagredskaber. Det er ikke oplyst, hvilke redskaber der er tale om.

Efterforskningen koncentrerer sig også om "en personkreds, der har et vist indbyrdes kendskab til hinanden", lyder det i pressemeddelelsen.

Overfaldet fandt sted kort før klokken 15.00 på landevejen ud for Ulstrupvej 56 i Gørlev.

Den 32-årige blev anholdt klokken 21.01 mandag aften.

Politiet er fortsat interesseret i at høre fra vidner, der har set overfaldet eller lagt mærke til en lys personbil. Bilen blev set køre væk fra stedet umiddelbart efter overfaldet.

/ritzau/