Ægtepar dræbt i trafikulykke: 44-årig mand sigtet for uagtsomt manddrab

FAABORG: En 84-årig mand og en 80-årig kvinde fra Østfyn mistede søndag eftermiddag livet, da deres bil kørte frontalt sammen med en modkørende personbil på Odensevej nord for Faaborg.

Føreren af den modkørende bil, en 44-årig mand fra Sydfyn er anholdt, sigtet for uagtsomt manddrab og kørsel uden førerret.

Politiet modtog anmeldelsen om ulykken klokken 16.12, og de foreløbige undersøgelser af uheldsstedet tyder på, at den ene personbil kom kørende ad Odensevej mod syd, hvor den i en blød venstrekurve kom over i den modgående kørebane og kørte frontalt ind i den anden, modkørende personbilen med det ældre ægtepar.

Ud over den 44-årige mand befandt der sig en barn i den bil, han førte. Både barnet og den 44-årige mand slap fra ulykken uden større fysiske skader. Politiet mistænker ikke umiddelbart, at den 44-årige var påvirket af hverken spiritus eller stoffer.

De pårørende til de dræbte er underrettede.

På grund af undersøgelser på ulykkestedet, var rute 43 ud for Arreskov Sø, nord for Sollerup og syd for Vester Hæsinge lukket for al trafik.

Fyns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen.