62-årig far dræbt på stedet: Fireårig søn overlever

ENGESVANG: Tidligere på dagen efterlyste Midt- og Vestjyllands Politi en 62-årig mand og dennes 4-årige søn, de er nu begge fundet efter et frontalt sammenstød med en lastbil på Viborgvej. Den 62-årige mand blev dræbt på stedet, mens sønnen ikke er alvorligt kvæstet.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog mandag morgen kl. 7.13 en anmeldelse fra en kvinde, der var bekymret for sin søn, der var i faderens varetægt.

På den baggrund iværksatte politiet straks eftersøgning med patruljer på relevante adresser og vejstrækninger med assistance fra Forsvarets helikopter.

Mandag kl. 11.42 modtog politiet anmeldelse om en færdselsulykke på Viborgvej, nord for Engesvang. Fremme på stedet kunne politiet konstatere, at der var tale om den efterlyste bil, som begge de to efterlyste personer befandt sig i.

Den lille personbil var kollideret frontalt med en modkørende lastbil, tilsyneladende havde chaufføren på lastbilen, udfra billeder fra uheldsstedet, haft held til at undvige en del af kollisionen som derfor primært ramte i førersiden – den 62-årige mand bag rattet af personbilen blev dræbt på stedet.

Den 4-årige dreng er ikke alvorligt kvæstet, men er kørt til tjek på sygehuset og de pårørende er underrettet.