Politiet jagter mistænkt efter skyderi i Valby


Arkivfoto

Et slagsmål udviklede sig natten til lørdag til skyderi i Valby i København, da en mand trak en pistol og affyrede mindst tre skud.

Det oplyser Københavns Politi, der leder efter en formodet gerningsmand i sagen.

- På Toftegårds Allé udvikler der sig en form for uorden to grupper indbyrdes. Der bliver afgivet skud fra et skarpladt våben, men ingen er blevet ramt, siger central efterforskningsleder Kenneth Jensen til Ritzau.

De indledende uoverensstemmelser mellem mændene begyndte ud for Toftegårds Allé 28, men grupperne fik jagtet hinanden til krydset ved Rughavevej.

- Ved Rughavevej finder vi tre afskudte hylstre og en pistol. Nu leder vi efter den mistænkte, siger Kenneth Jensen, der bekræfter, at den mistænkte er kendt af politiet i forvejen.

Politiet formoder ikke, at der er tale om et bandeopgør i forbindelse med skyderiet, som fandt sted klokken 02.27.

Forud for skuddene nåede en ung mand og den mistænkte at komme i håndgemæng.

- Forurettede har fået nogle slag, og det har vores mistænkte formentlig også, men det er ikke så alvorligt, siger Kenneth Jensen.

Den unge mand i slagsmålet var sammen med en gruppe, men det står endnu ikke helt klart for politiet, om den mistænkte også var sammen med andre eller dukkede op alene.

- Vi er stadig i gang med de tekniske undersøgelser og med at afhøre forurettede og vidner, siger den centrale efterforskningsleder.

/ritzau/