Pensionist fik knust briller af voldelig løber: Nu hjælper Facebook


Manden blev slået hårdt i ansigtet af en løber, fordi han ikke var hurtig nok til at komme af vejen og dermed ødelagde løberens tid. Foto/video: Charlotte Andreasen.

Historien om en ældre mand, som bliver slået ned af en aggressiv løber, har fået flere Facebook-brugere til at bidrage til nye briller. Voldsofferet er taknemmelig, men håber mest af alt, at den aggressive løber bliver straffet.

LÆS OGSÅ: Løber giver ældre mand kajeryster – han stod i vejen
- Jeg er rigtig glad for al den støtte, jeg har fået, og jeg håber, at den mand, som har gjort det her mod mig, han bliver snuppet af politiet, fortæller den ældre herre til localeyes.dk's læser.

Læseren har via Facebook indtil videre indsamlet 600 kroner, og hun forsøger nu at få en optiker til at bidrage med resten. Hvis du vil støtte den ældre herre, så læs mere her: facebook.com/opslag


Folkepensionisten har netop givet 50 kroner til en kvinde, som rodede i skraldespanden: Jeg giver halvdelen af mine penge væk, lyder det. Foto/video: Charlotte Andreasen.

Mens læseren taler med ham, rejser han sig pludselig op, fordi han ser en forhutlet kvinde rode i en skraldespand. Han vil give hende nogle penge, men da han ingen småpenge har, ender han med at stikke hende en halvtredser.

- Giver du altid folk penge ?

- Ja, det gør jeg nærmest, det bruger jeg halvdelen af mine penge på, forklarer den ældre herre.

Han forsætter, at det ikke gør så meget, for han er rigtig god til at handle ind, når der er tilbud.

Han er faktisk så god, at han kan få pengene til at strække til så mange råvarer, at han kan lave mad til et par stykker ovre fra Brumlebyen - folk som ellers ikke ville have råd til mad, fortæller han.

Den ældre herre ønsker ikke sit navn frem i offentligheden, men det er redaktionen bekendt.