19-årig fra Serie 3: Måske på vej i selskab med Messi og Ronaldo


Så bliver det næppe mere blæret: Klik og se Antons utrolige scoring, som måske bliver nomineret til FIFAs konkurrence om årets mål, Puskás Award.

En 19-årig spiller fra Serie 3 er måske på vej i selskab med fodboldgiganter som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, efter millioner af mennesker har set hans utrolige scoring under en træningskamp for FC Holte.

LÆS OGSÅ: Beboer fra Rødekro ringede til politiet: Cristiano Ronaldo står foran min dør

En 19-årig gymnasieelev går sejrsgang på de sociale medier efter en optagelse af hans blærede mål for FC Holte er lagt på nettet.

Scoringen skete af Anton Egholm under en træningskamp, hvor FC Holte allerede var foran med et mål, så det gav luft til lidt ekstra kreativitet.

- Det var en træningskamp, så et let mål var kedeligt, lyder det fra Anton mx.dk.

Optagelsen har gået viralt på de sociale medier, og samtidig er den blevet vist på en række store sportsmedier.

- Det her klip er nået ud til flere end 15 millioner mennesker. Det er jo helt fantastisk, fortæller holdets træner, Uffe Kemnitz til localeyes.dk.

Og det stopper ikke her. Antons mål har angiveligt imponeret så mange, at det ifølge TV3 bliver overvejet, at målet skal nomineres til FIFAs Puskás Award, en konkurrence på tværs af alle ligaer og alle hold om hvem, som har scoret årets bedste mål.

- Sker det, så kommer han jo i selskab med verdens bedste, stjerner som Messi og Ronaldo, lyder det begejstret fra træneren.

Lionel Messi var nomineret til prisen i 2012, men det var den slovakiske spiller Miroslav Stoch, som suverænt løb med prisen med ikke mindre end 78 procent af stemmerne.

Cristiano Ronaldo vandt til gengæld prisen, da han var nomineret i 2009. Her var konkurrencen meget tættere og Ronaldo sneg sig kun akkurat ind på toppen af skamlen med 17,68 procent af stemmerne, skarpt forfulgt af spanske Andrés Iniesta, som fik 15,64 procent af stemmerne.

I 2013 gik prisen til Zlatan Ibrahimović, i 2014 til colombianske James Rodríguez, og i 2015 bliver det måske Anton fra Holte.

Uffe Kemnitz forklarer holdets store succes med, at han som træner har været i stand til at fastholde de unge i en legende tilgang til spillet, samtidig med at holdet og spillet tages alvorligt.

- Vi gør alt præcis som de store professionelle klubber, nar vi fx tager til kamp så møder alle spillerne iklædt blazere. Når vi træner, sker det altid uniformeret med sponsorerne på ryggen. Den eneste forskel er lønnen, afslutter træneren spøgefuldt.

Du kan læse mere om Holte FC her: Facebook.com/FcHolte og fcholte.dk