Kendis taget for kokain-kørsel få timer efter tv-premiere


Arkivfoto

Oliver Bjerrehuus blev fredag den 6. februar taget i at køre bil med kokain i blodet. Det skete få timer efter tv-premieren på datingprogrammet ’Det perfekte match’, hvor han fik sin debut som vært.

Det skriver BT.

Olivers stedfar, den kendte erhvervsmand Asger Aamund har tidligere forsvaret brugen af kokain.

- En lille én til næsen i weekenden og ved selskabelige lejligheder skader ikke. Du kan sagtens lede en stor virksomhed, samtidig med at du tager kokain, sagde Asger Aamund til BT i 2012.

Men denne gang ønsker han ikke at kommentere på kokainbrugen, skriver BT.

Oliver Bjerrehuus blev stoppet af politiet klokken 05:45 ud for Lygten 23 på Nørrebro i København. Han kan formenlig se frem til en klækkelig bøde og en ubetinget frakendelse af førerretten.

Så dyr er narko-kørsel

Straffen for narkokørsel første gang er en bøde, der beregnes ud fra årsindtægten. Bøden svarer til en hel måneds nettoløn. Tjener man fx 250.000 kroner, koster det 10.000 kroner. Narkokørsel udløser altid en ubetinget frakendelse af førerretten.
Gentagen narkokørsel udløser fængselsstraf. Fængselsstraffen kan gøres betinget mod en indtægtsbestemt bøde på en måneds nettoløn, og afvikling af samfundstjeneste eller behandling mod narkotikamisbrug. Hvis du tidligere har en afgjort spiritussag og efterfølgende kører narkokørsel, vil det blive betragtet som værende anden gang du kører narkokørsel.