Biljagt var for voldsom: Politiet fik ordre til at stoppe


Politiet lagde sig fordelagtigt for at få standset bilen, men grundet den høje hastighed blev samtlige politibiler beordret til ikke at forsøge at standse bilen af hensyn til egen og andres sikkerhed. Arkivfoto

Torsdag eftermiddag kl. 15.27 skete et færdselsuheld på Skovvejen ved Mørkøv. Bilen var en stjålet BMW X6M grå. Via GPS kunne forurettede følge sin bil ad Holbækmotorvejen og senere ad Kalundborgmotorvejen/Skovvejen. Hastigheden var på et tidspunkt 253 km/t.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Politiet lagde sig fordelagtigt for at få standset bilen, men grundet den høje hastighed blev samtlige politibiler beordret til ikke at forsøge at standse bilen af hensyn til egen og andres sikkerhed.

Den stjålne bil kørte galt ved Mørkøv, hvor bilen var kørt i grøften og en person stak af fra bilen, medens politiet fik anholdt en 22-årig fra København og en 43-årig fra Frederiksberg. Den 22-årige kom ikke til skade ved uheldet, hvorimod den 43-årige brækkede en arm.

En tredje person, som de to andre hævdede var fører af bilen, stak af fra stedet, og det lykkedes ikke politiet at finde frem til pågældende trods en ihærdig indsats.

Politiet undersøger nu sagen nærmere og glæder sig over, at ingen andre kom til skade ved den vilde kørsel.