25-årig var utilfreds med politiet: Råbte og gav betjentene en finger


Arkivfoto

Torsdag eftermiddag skete et færdselsuheld i krydset Ormeslevvej/Slagelse Landevej i Vemmelev. Mens politiet og redningstjeneste arbejdede på stedet, opstod der naturligt nok en kø på landevejen, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Klokken 16.50 kom en VW kørende uden om køen på stedet og kørte op til politifolkene. Chaufføren brokkede sig højlydt til betjentene, som han blandt andet betitlede som idioter. Det var en 25-årig mand fra Vemmelev, og han blev sigtet for overtrædelse af ordenbekendtgørelsen og bedt om at forlade stedet.

Da han kørte væk, var det med hornet i bund.

Et kvarters tid senere kom den 25-årige kørende til stedet igen – denne gang på knallert, men uden styrthjelm. Han råbte igen efter politiet og gav betjentene fingeren.

Den 25-årige blev senere torsdag afhørt telefonisk og her sigtet for endnu en gang at have overtrådt ordensbekendtgørelsen, for at bruge hornet unødigt og for at køre uden styrthjelm.

Under afhøringen, som blev overværet af flere betjente, skældte den 25-årige mere ud og brugte en serie ukvemsord. Han blev derfor også sigtet for ”fornærmelig tiltale”.