Indbrudstyve snuppet: En sendt direkte bag tremmer

BRABRAND: Lørdag aften kl. 19.14 fik politiet et opkald om, at der var et igangværende indbrud på Gudrunsvej og rykkede omgående på anmeldelsen.

I forbindelse med anmeldelsen blev det oplyst, at en rød VW varebil var set køre fra stedet, og en vaks politipatrulje fik standset en bil svarende til den efterlyste bil og i den sad to mænd på henholdsvis 39 og 46 år - de to mænd er særdeles godt kendt af politiet i forvejen.

Det viste sig ikke helt uventet at varebilen som de to mænd kørte i var brugsstjålet, og at føreren ligeledes vanen tro ikke havde noget kørekort - han blev også fundet i besiddelse af en ikke nærmere oplyst mængde heroin.

Begge mænd blev anholdt, og den 46-årige fører blev sigtet for indbrud, brugstyveri af varebil, lov om euforiserende stoffer og kørsel uden førerret og derefter løsladt. Lidt anderledes var det for den 39-årige mand, idet han tidligere var indkaldt til afsoning, men havde 'glemt' at møde op, så efter han blev sigtet for indbrud, brugstyveri af varebilen blev han kørt direkte afsted til afsoning.