Mand og hund dolket i slagsmål: Hund skudt på stedet af politiet

AARHUS: Politiet var onsdag sidst på eftermiddagen til stede i Bispehaven, hvor en mand og en hund var blevet stukket med kniv. Hunden var så ilde tilredt at en betjent måtte skyde den på stedet.

Østjyllands Politi fik kl. 17.07 en anmeldelse om, at en gruppe havde været i slagsmål ved Bispehavevej 47, og en større styrke rykkede straks ud til området.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at en gruppe mænd havde været oppe at slås på stedet, og at der i den forbindelse var blevet sluppet en hund løs. Kort efter kom en 25-årig mand til stedet og trak en kniv, som han stak hunden med, og samtidig blev en 18-årig mand formentlig stukket i skulder og lår.

Knivoffer kørt mod skadestuen
Den knivsårede mand forsvandt fra stedet i bil sammen med flere andre. En hundepatrulje eftersatte bilen, der havde sat kurs mod skadestuen. I bilen sad fire andre personer, der alle blev anholdt og kørt til politigården i Aarhus.

Da politiet ankom til gerningsstedet befandt den 25-årige mand med kniven sig fortsat på stedet. Han blev anholdt og kørt med på politigården.

Hund led frygteligt efter knivstik
Hunden, der var blevet stukket, lå tilbage på jorden og var så ilde tilredt af knivstikkene at betjentene var nødsaget til at aflive den ved brug af tjenestevåben på stedet. Hunden blev afhentet og kørt væk fra stedet i forbindelse med politiets undersøgelser af gerningsstedet.

Østjyllands Politi er fortsat i fuld gang med efterforskningen og kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om hændelsesforløbet eller baggrunden for slagsmålet.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set personerne i området ved Bispehavevej 47. Henvendelse kan ske på telefon 114.