31 år efter drab: Mordoffer fundet lyslevende


Arkivfoto

En 24-årig kvinde forsvandt i 1984. To år senere indrømmede en allerede dømt morder, at havde dræbt kvinden. Men nu, 31 år senere er hun fundet lyslevende.

Det skriver Dagens Nyheter.

Kvinden blev identificeret i forbindelse med et indbrud i hendes hjem i den tyske by Düsseldorf. En nabo havde ringet og anmeldt indbruddet, så da det levende mordoffer kom hjem, blev hun bedt om at identificere sig.

Herefter så kvinden ikke anden udvej end at bekende kulør.

Kvinden forsvandt den 26 juli 1984. Hun havde været til tandlægen og blev sidst set på vej mod et busstoppested. Herefter forsvandt alle spor.

Sagen blev efterforsket i flere år og i den tid erkendte en mand, at han havde myrdet kvinden. Efter fem år blev kvinden erklæret død af en domstol. Drabssagen forblev hermed et mysterium.

Kvinden bliver kaldt Petra P af de tyske medier og er i dag 55 år. Hun har boet flere forskellige steder siden hun forsvandt, de sidste 12 år i Düsseldorf.

Petra P har ikke fået lavet nye identifikationspapirer, så hun har klaret sig i alle disse år uden pas, bankkonto og hævekort. Hun har heller ikke haft nogle forsikringer. Det synes flere tyske medier er mystisk, at det overhovedet kan lade sig gøre

Kvinden har ikke forklaret, hvorfor hun valgte at gå under jorden, eller måske har hun givet en forklaring, som det tyske politi ikke kan videregive til pressen.