To personer fundet døde i brændt hus

BLAAVAND: Syd- og Sønderjyllands Politi undersøger tirsdag en dødsbrand i en villa på Bytoften i Blaavand, Politi, brandvæsn og flere ambulancer blev i morges tilkaldt til adressen, hvor en villa var i brand.

To personer er fundet døde efter branden, og de er i en tilstand hvor de først senere kan blive identificeret. Der er fortsat stor politiindsats i området, hvor bla. politihunde undersøger området.

- I forbindelse med branden i et hus på Bytoften i Blåvand, hvor to personer i dag er fundet døde, vil vi tidligst i morgen have en endelig identifikation på de to afdøde, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Syd- og Sønderjyllands Politi formoder, at det er de to beboere i huset, en 61-årig mand og en 85-årig kvinde som er fundet døde på stedet, men det kan først siges med sikkerhed en af de nærmeste dage.

Da årsagen til branden ikke er fastslået, behandles sagen som mistænkeligt dødsfald. Der er derfor både kriminalteknikere, hundeførere og efterforskere i området og vil sandsynligvis være det resten af dagen.