Vanvid: BMW centimeter fra kollision i lyskryds

HELSINGØR: En bilist foretog torsdag aften en fuldstændig vanvitting handling i et trafikeret lyskryds, midt i Helsingør. Bilisten ignorerede det røde lys og var centimeter fra et sammenstød med en anden bilist.

Den uforsvarlige kørsel skete i lyskrydset Kongevejen - Rønnebær Allé, torsdag kl. 17.20, og blev fanget på et dashcam i en anden personbil i krydset.

På videoen ses en BMW køre frem mod lyskrydset i den ligeud gående vognbane, og pludselig skifte til venstresvingsbanen henover sildeben og fuldt optrukne linier - men vanvidsbilisten stopper dog ikke her.

Der er klokkeklart rødt lys i krydset, men alligevel fortsætter BMW'en ud i krydset og foretager et farligt venstresving trods den krydsende trafik er sat i gang.

En bilist i en hvid personbil er ganske få centimeter fra at ramme ind i BMW'en, som oven i købet også bremser ned et kort øjeblik - og så ellers fortsætter sin uansvarlige kørsel.

Bilisten i den hvide personbil når at foretage en opbremsning og bærer den fulde fortjeneste for at den vanvittige fører af BMW'en ikke blev påkørt.