Falske Facebook-profiler har til formål at svine muslimer til


Falsk Facebook-side har til formål at svine muslimer og islam til.

HAHAHA! Jeg har fået mit danske pas sammen med mine muslimske brødre, så nu kan I danskersvin ikke gøre en skid ved os.

Sådan skriver en Mehmet Dawah Aydemir på sin Facebook-side. Flere kilder fortæller Local Eyes at der er tale om en falsk hadsk Facebook-side, som udelukkende har til formål at skabe had mod muslimer og islam.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Siden har fået mange personer op og støde. Et opslag på Facebook-siden har fået over 4700 kommentarer. Rigtig mange er 'hoppet' på den og tror at Facebook-siden er lavet af en rabiat muslim. Mange af kommentarerne stammer fra andre muslimer som tager stor afstand til de hadske holdninger.

Om Facebook-siden har Mehmet selv skrevet ”Fuck jer danskersvin som sviner os muslimer til. Lad være med at græde hvis vi får en muslimsk herredømme i Danmark med sharia. I har selv bedt om det svin”. Til Opslaget er der et billede af det danske flag i et toilet.

Umiddelbart skulle man tro, at personen bag siden er rabiat muslim, men det er ikke tilfældet. Det er etniske danskere som er kendte i de nynazistiske miljøer.

Denne Facebook-profil og en anden lignende side med navnet ”Islam - Fredens Religion” er lavet af personer tilknyttet det højrenationalistiske miljø i Danmark.

DR Nyheders Databaseredaktion har undersøgt to danske Facebook-sider, der på overfladen ytrer sig islamistisk; "Islam - Fredens Religion" og "Fredelige muslimer". Og for begge profilers vedkommende er det etniske danskere, der står bag, skriver dr.dk

Fra deres egne Facebook-profiler er de blandt andet aktive i højreradikale grupper som 'Danskernes Parti', 'Partiet SIAD Stop Islamisering af Danmark' og 'Nej til moskeer – oprigtig', skriver dr.dk


Facebook-opslag.