Biludstilling aflyses efter masseslagsmål i Korsør


Korsør mandag d. 7. september 2015.

En større planlagt biludstilling i Korsør er blevet aflyst. Det sker efter mandagens masseslagsmål ved Motalavej i Korsør.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

På Facebook aflyser arrangørerne EUE ApS og Slagelse Erhvervscenter biludstillingen Move Green som skulle have fundet sted på søndag på Hotel Comwell i Korsør.

I mandags var op mod hundrede personer involveret i et slagsmål, hvor der blev brugt knive, køller og en gaspistol. I følge Local Eyes's oplysninger var det grupperinger fra Slagelse som var taget til Korsør for at tæve unge fra Motalavej.

Dette slagsmål får nu konsekvenser for lokalområdet med aflysningen af biludstillingen.

På Facebook skriver arrangøerne om aflysningen:

Kære deltagere
I lyset af de seneste dages uro i området omkring Motalavej, aflyses den planlagte biludstilling MOVE GREEN.
Vi havde håbet på en hyggelig og god dag med fokus på "kør grønt" tanken, men vi bliver desværre nødt til at aflyse. De bilimportører der havde købt stande og stillet biler til rådighed for udstillingen, har meddelt mig, at de ikke ønsker at stille op.

Bilimportørerne har af hensyn til både deres personale og materiellet, valgt at droppe udstillingen, siger David Drachmann-Sunne fra EUE, Energy Universe Europe ApS, på vegne af arrangørerne.

Årsagen er de uroligheder, der har været på Motalavej i den forgangne uge og stadig ulmer. 
Comwell Korsør ligger kun et par hundrede meter fra Motalavej.

Vestsjællands politi har over for arrangørerne bekræftet, at der vil være et massivt politiopbud til stede i området den kommende weekend grundet den sidste tids uroligheder.

EUE understreger, at det er med stor beklagelse, specielt overfor de borgere, der havde set frem til at kigge bilverdenens first movers over skuldrene og granske de teknologiske fremskridt ved selvsyn, at udstillingen aflyses.

Arrangørerne, EUE ApS og Slagelse Erhvervscenter, vil derfor arbejde på at arrangementet kan afholdes i foråret 2016 i stedet.