23-årig amok i voldsrus: Kørte bil ind i mennesker foran bar


Arkivfoto


En uenighed i en nordjysk bar eskalerede voldsomt natten til søndag, da en 23-årig valgte at bruge sin bil som våben. To personer blev kvæstet.

Like localeyes.dk på Facebook

LÆS OGSÅ: Bandidos-rockere sigtes for påkørsel

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet mener, at bilens fører bevidst ramte gruppen af personer, efter at der kort forinden havde været uenigheder mellem dem indenfor på baren.

– Denne uenighed fortsatte ude på gaden og endte med, at en 23-årig mand kørte en personbil ind i en gruppe på fire personer, skriver vagtchef Bruno Brix fra Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Episoden skete foran restaurationen Murerens Bar i Svenstrup syd for Aalborg. En mand på 58 og en kvinde på 46 år blev ramt af bilen og er indlagt på Aalborg Universitetshospital med kvæstelser.

Føreren af bilen kørte efter påkørslen fra stedet, men blev senere standset i Svenstrup af politiet og anholdt sammen med tre passagerer i bilen.

– Han er sigtet for færdselsuheld med flugt, spirituskørsel og forsætlig påkørsel, oplyser politiet.

Det er endnu uvist, om de tre passagerer var en del af uenighederne inde på baren.

Den 58-årige mand og den 46-årige kvinde, der kom til skade ved påkørslen, har ingen livstruende skader.

De to andre personer i gruppen slap fra bataljen uden kvæstelser.

Politiet er tidligt søndag fortsat i gang med afhøringen af de implicerede, og i løbet af formiddagen bliver det besluttet, om der skal ske fremstillinger i grundlovsforhør.

/ritzau/