Mercedes stoppet med sømmåtter: Hidsig biljagt på narkopåvirkede biltyve


Bum, her rammer biltyvene politiets sømmåtte

AALBORG: En hidsig biljagt i Aalborgs gader blev afslutet med sømmåtter, hylende sirener og hurtigtløbende politibetjente onsdag aften midt i Aalborg.

En sort Mercedes personbil på 'papegøjeplader' blev bemærket af en politipatrulje nær Limfjordstunnelen onsdag aften, bilens fører foretog et hasarderet vognebaneskift ved høj hastighed og havde derved held til i første omgang at undslippe politiet.

Kørslen gjorde dog at der blev kaldt assistance til området ved Aalborg Øst, og knap 15 minutter senere gør bilen sig igen bemærket med høj hastighed og farlige manøvrer - men alt har en ende, og en patrulje kastede deres sømmåtter ud på Tranholmvej i Aalborg Øst da bilen i høj fart kom kørende.

Timingen var perfekt, og dilen fløj direkte henover sømmåtten med alle fire hjul som punktede kontrolleret og efter lidt over en kilometers kørsel opgav biltyvene den videre flugt i bilen.

Omkring Stenbjergvej opgiver biltyvene bilen, og fortsætter flugten til fods men de måtte sande at de hverken kunne løbe fra lovens lange arm eller den gode snude på politihundene.

Begge mændene blev kort efter anholdt og lagt i håndhjern, de er begge kørt ind på Aalborg Politistation, hvor de begge er blevet narkotestet og nu skal gennem en afhøring når de har fået sovet rusen ud.

De to forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør, torsdag.