Teenagefænomenet One Direction holder pause


One Direction. Arkivfoto

Mange teenagepigers værste mareridt blev til virkelighed, da det britiske boyband One Direction annoncerede, at de fra marts 2016 vil holde mindst et års pause fra hinanden.

Like localeyes.dk på Facebook

Ifølge den britiske avis The Sun holder bandet pause, da de skal bruge tid på at arbejde på soloprojekter. En kilde tæt på bandet understreger, at der kun er tale om et midlertidigt brud, og de fire drenge forventer at finde sammen igen, når deres soloprojekter er fuldført.

- Der er ingen konflikter mellem drengene, og de er helt enige om beslutningen. Det er bestemt ikke et brud, for de er helt enige om, at de skal finde sammen igen engang i fremtiden, siger en anonym kilde til The Sun.

Pausen kommer i kølvandet på, at One Direction skrumpede fra fem til fire medlemmer, da Zayn Malik i marts 2015 forlod gruppen. Ifølge den britiske avis The Guardian er han allerede i gang med et soloprojekt i samarbejde med flere britiske kunstnere som Emeli Sandé og Cheryl Cole.

Det sætter gang i spekulationerne om, hvem de fire andre bandmedlemmer skal arbejde med. Det har bandets anonyme kilde dog ingen kommentarer til, skriver The Guardian.

One Direction har eksisteret siden 2010, efter de blev bragt sammen i det britiske X Factor, hvor de kom på tredjepladsen. Siden da er de blevet ekstremt populære blandt alverdens teenagepiger og er et af verdens bedst sælgende bands.

/ritzau/