15-årig dreng truet med bat til at udlevere sin scooter


(Modelfoto)

AARHUS: En 15-årig dreng kontaktede tirsdag ved 20-tiden politiet, da han netop havde været udsat for et røveri på tagparkeringspladsen ved Storcenter Nord i Aarhus N.

Da politiet ankom til stedet forklarede den 15-årige, at han og et par venner på scooter var kørt op på parkeringspladsen. En sølvfarvet VW Passat var kørt efter dem og havde lukket den 15-årige inde i et hjørne, hvorefter en mand var steget ud af passagersiden.

Han gik hen til den 15-årige og truede ham med et bat til at udlevere sin scooter, hvilket den 15-årige gjorde. Herefter kørte personerne fra stedet.

Den 15-årige beskriver manden der truede ham, som A; Mand, 185-190 cm høj, 25-30 år gammel, Almindelig af bygning, Arabisk af udseende og med sorte skægstubbe, Iført sort hue, blå camouflage jakke af mærket Stone Island, Talte dansk med accent.

Personen der var fører i bilen, beskrives som A; Mand, 30-35 år, Kraftig af bygning, Arabisk af udseende, Sort hår med en ”hestehale” der strittede op i luften, Iført grå hættetrøje

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, da kan have set den sølvfarvede bil eller vedkommende, der kørte fra stedet på den røvede scooter.

Henvendelser i sagen kan gives til politi på telefon 114.