20-årig fængslet: Kørte vanvittigt med ulovlig kniv i bilen


Arkivfoto

Østjyllands Politi fremstillede tirsdag kl. 12.40 en 20-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han er sigtet for overtrædelse af knivloven under skærpende omstændigheder.

Den 20-årige blev anholdt natten til tirsdag af en patrulje, der kørte rundt i visitationszonen i Aarhus V, og pludselig blev betjentene overhalet af en bil, som politiet i forvejen er meget opmærksom på i forbindelse med den verserende konflikt i området.

Patruljen satte derfor efter bilen, der satte farten op og kørte over for rødt to gange, inden det lykkedes betjentene at få standset bilen på Johannes Ewalds Vej i Åbyhøj.

I bilen tæt på førersædet fandt betjentene en kniv, som den 20-årige fører af bilen blev sigtet for at besidde. Derudover blev han sigtet for at køre over for rødt to gange.

Den 20-årige tilhører den ene part i den verserende konflikt i Aarhus V, og han blev også den 21. februar fundet i besiddelse af et våben i visitationszonen.

På det grundlag blev han fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, og den 20-årige mand blev varetægtsfængslet i 4 uger. Han nægter sig skyldig og kærede kendelsen.