Hovsa: Patruljevogn røg af vejen under udrykning


Arkivfoto

FARUM: Sent tirsdag aften forulykkede en af Nordsjællands Politi's hundevogne i en soloulykke, ulykken skete under udrykning til et indbrud på Skovdiget i Birkerød.

Soloulykken skete tirsdag aften kl. 23.35 på Slangerupvej nær rundkørslen ved Farum Gydevej, hundevognen kørte med fuld udrykning på Slangerupvej da føreren mistede kontrollen og endte noget uelegant på en græsplæne på en nærliggende industrigrund.

Betjentene var på vej til et såkaldt "indbrud nu" på Skovdiget i Birkerød, men det ærgerlige uheld fik dog ingen indflydelse på politiindsatsen da der i forvejen var flere vogne på vej til stedet.

- Hverken politibetjente eller tjenestehunde er umiddelbart kommet til skade, men et trådhegn samt et levende hegn var noget medtaget, oplyser Magnus Snoer, Kommunikationsmedarbejder ved Nordsjællands Politi.

Patruljevognen var dog så medtaget efter den ufrivillige omgang markræs, at den måtte afhentes af et fejeblad og sendes en tur på værksted.

- Trods mange tusinde kørte kilometer hvert eneste år, adskillige af disse under udrykning, så er det heldigvis ekstremt sjældent, at vi er involveret i færdselsuheld, oplyser Magnus Snoer, Kommunikationsmedarbejder ved Nordsjællands Politi til Kriminalmagasinet Politirapporten.