Bandidosrocker startede slagsmål – kammerat nær dræbt


Arkivfoto

En videooptagelse fra et kaotisk og voldsomt masseslagsmål fra beværtningen CPH Cocktail bliver mandag afspillet igen og igen i Københavns Byret.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Heraf fremgår det, hvordan en højtstående Bandidosrocker med målrettede skridt går gennem rummet og pludselig hamrer sin knyttede næve i ansigtet på en spinkel fyr, der står sammen med en gruppe kammerater.

I sekunderne efter eksploderer lokalet i et inferno af vold. Barstole, flasker, spark og knyttede næver flyver gennem rummet, inden baren efter nogle minutter ligger hærget og øde hen.

Værst – skal det vise sig – er sammenstødet gået ud over rockerens kammerat. En 28-årig mand, der mindst 10 gange er blevet stukket med kniv.

Mandag formiddag er straffesagen mod otte af de involverede indledt i et stort og varmt retslokale på Rådhuspladsen i København.

Her skal anklager Thomas Hugger forsøge at overbevise dommere og nævninge om, at mændene, der er i alderen 20-31 år, er skyldige i grov vold mod den 28-årige, der i øvrigt er søn af den tidligere Bandidosrocker Torben Ohlsen Jensen – bedre kendt som Suzuki-Torben.

To af de tiltalte er desuden anklaget for drabsforsøg.

En 23-årig mand erkender at have stukket ofret en enkelt gang med kniv, men han nægter, at der skulle være tale om et drabsforsøg. Samtidig skal en 29-årig have stukket eksrocker-sønnen flere gange i maven og brystet, men det nægter den tiltalte.

Heller ingen af de andre er klar til en fuld tilståelse, men flere af dem erkender at have deltaget i slagsmålet.

Opgøret fandt sted tidligt om morgenen 24. august sidste år, og af videomaterialet kan man se, hvordan den 28-årige kommer sin Bandidos-ven til undsætning.

Imens bliver den 28-årige overdænget med stole, glas, slag og knivstik, inden han flygter ud af baren.

Ifølge anklager Thomas Hugger var den 28-årige ved politiets ankomst så medtaget, at hans hvide T-shirt var gennemblødt af blod.

En betjent forsøgte at stoppe blødningen ved at stikke en finger i et af knivsårene og kunne derved konstatere, at der var tale om et meget dybt stik.

Også den højtstående rocker, der startede slagsmålet, skal retsforfølges for sin rolle i slagsmålet. Det vil imidlertid ske i en separat retssag.

/ritzau/