Ekskæreste sigtet for drab på Whitney Houstons datter


Bobbi og Nick blev gift i hemmelighed i januar 2014. Arkivfoto

Ekskæresten til den afdøde Bobbi Kristina Brown, Nick Gordon, er blevet anmeldt til myndighederne og beskyldt for at have givet gift til datteren af sangstjernen Whitney Houston.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Ifølge sagsanlægget skal Gordon have givet Bobby Brown en giftig cocktail og have holdt hendes hoved under vand i et badekar i januar, inden den 22-årige datter af poplegenden Whitney og sangeren Bobby Brown faldt i et seks måneder langt koma og siden døde.
Bobbi Kristina Brown døde på et hospice den 26. juli som følge af den tilstand, hun havde været i, siden hun blev fundet bevidstløs med hovedet nedad i et badekar 31. januar i år.

Den unge pige, der blot blev 22 år, er stedt til hvile ved siden af sin mor, sangerinden Whitney Houston, der led en lignende skæbne tilbage i 2012.

To år efter sin mors død gjorde Bobbi sig bemærket med, at gifte sig med sin papbror den 24-årig Nick Gordon. Et ægteskab som Bobbis familie ikke vil anerkende. Whitney Houston tog Nick under sin moderlige vinge da han var ganske lille. Derefter er han blevet betragtet som en del af familien.

Den oprindelige anmeldelse af Gordon blev indgivet 24. juni i Fulton i Georgia. I anmeldelsen bliver han beskyldt for at have slået og psykisk mishandlet Bobbi Kristina, ligesom han skal have frastjålet hende omkring 75.000 kroner.
Der skal have fundet et ophedet skænderi sted mellem de to tidligt 31. januar 2014. Gordon var angiveligt stærkt påvirket af kokain og alkohol.

Han skal derefter have "givet Bobbi Kristina en giftig cocktail, som gjorde hende bevidstløs, og derefter have lagt hende med ansigtet nedad i badekarret", hvilket førte til hendes koma og død.

Myndighederne undersøger stadig omstændighederne for Brown-tragedien, og inden begravelsen blev der foretaget en obduktion, der "ikke viste en klar, underliggende dødsårsag".

Whitney Houston mistede på tragisk vis livet i et badekar, hvor hun blev fundet livløs efter et hjertestop, der blev forårsaget af en overdosis.

/ritzau/