Forsvundet: Hvor er 46-årige Claus?

NYKØBING SJÆLLAND: Politiet leder efter den 46-årige Claus Rosenfeldt Sillehoved, der sidst er set fredag den 4. januar 2019. Midt- og Vestsjællands Politi beder nu om offentlighedens hjælp til at finde den 46-årige Claus Rosenfeldt Sillehoved, der sidst er set fredag den 4. januar 2019 ved middagstid tæt på sin bopæl i Nykøbing Sjælland.

Han skulle være mødt på arbejde lørdag, men mødte ikke op. De pårørende blev bekymrede, da han ofte har udtrykt selvmordstanker, og han har behov for vigtig medicin.

Claus Rosenfeldt Sillehoved har før været bortgået i nedtrykt tilstand, hvor han har slået lejr i en skov, men hverken politiet eller de pårørende har en ide om, hvor han kan være taget hen.

Han beskrives som: A; mand, 181 cm høj, spinkel af bygning, rødt mellemlangt hår, har mange fregner og få tænder i munden. Han er formentlig iført blå dunjakke, mørke bukser og sorte arbejdssko.

Politiet er i øjeblikket i gang med eftersøgningen af Claus Rosenfeldt Sillehoved i området omkring hans bopæl og i grønne områder i nærheden.

Politiet offentliggør nu et foto af den savnede, således at offentligheden kan hjælpe politiet med eftersøgningen.

Oplysninger om den savnede mand gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller til nærmeste politi på tlf. 114.