Mand skudt to gange med haglgevær: 45-årig sigtet for drabsforsøg

HADSTEN: Østjyllands Politi var lørdag massivt til stede på Ravngårdsvej i Hadsten, hvor nogle uoverensstemmelser mellem flere personer kort efter middagstid førte til, at en 40-årig mand blev skudt to gange, og hans 42-årige nabo, der også kom til stedet, blev slået med skydevåbnet.

Gerningsmanden flygtede efterfølgende i sin bil, der blev eftersat af politiet og standset omkring kl. 13.16 ved Tranbjerg og anholdt. Den anholdte er identisk med en 45-årig mand fra Hasselager.

Den 40-årige mand der blev ramt af to skud blev kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital, hvor han er meldt uden for livsfare. Den 42-årige nabo er også kørt til behandling på skadestuen for sine skader efter slag med skydevåbnet.

Østjyllands Politi oplyser at den 45-årige mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers søndag formiddag.

Den 45-årige mand er foreløbigt sigtet for forsøg på manddrab, ved at have skudt den 40-årige mand i hovedet og i lysken med et haglgevær, og for kvalificeret vold ved efterfølgende at have slået mandens 42-årige mandlige nabo i hovedet med geværet.