Ingen tilskadekomne ved påsat brand

RANDERS: Østjyllands Politi søger vidner til en brand, der mandag morgen – Juleaftensdag – omkring kl. 7.30 opstod i en lejlighed på Tøjhushavevej.

Kort efter anmeldelsen var politi og brandvæsen på stedet, og seks personer blev evakueret fra de omkringliggende lejligheder. Ingen personer kom umiddelbart til skade.

Branden nåede at forårsage store skader på lejligheden, inden den blev slukket. Ud fra vidneforklaringer og spor fundet på stedet, efterforsker Østjyllands Politi branden som påsat.

Efterforskningen peger på, at motivet til brandstiftelsen bunder i en intern konflikt, og der er derfor ikke grund til at frygte yderligere brandstiftelser i området.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der har set noget mistænkeligt omkring på Tøjhushavevej omkring kl. 7.00 – 7.30. Derudover hører politiet gerne fra borgere, der kan have set mistænkelig adfærd på tankstationer i Randers op til brandtidspunktet.

Oplysninger kan gives via tlf. 114.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi ikke p.t. at give yderligere detaljer om episoden. Der vil blive udsendt yderligere oplysninger, hvis der bliver foretaget anholdelse, eller der sker anden udvikling i sagen.