Politiaktion: Knivbevæbnet mand lukkede Holbækmotorvejen

HVIDOVRE: Holbækmotorvejen var natten til torsdag totalt afspærret grundet en aktion omkring en knivbevæbnet mand. Aktionen blev afsluttet omkring 3-tiden, hvor manden blev anholdt.

Holbækmotorvejen var natten igennem spærret i begge retninger mellem Folehaven og Hvidovre, politiet bad alle borgere om at holde sig væk fra området mens aktionen stod på idet manden var farlig og der var risiko for at der kunne blive skudt.

En stor politistyrke omringede manden, som endte med at sidde ved et busstoppested omkring krydset Vigerslevallé - Hvidovregade, men trods den store skarptbevæbnede politistyrke ville manden ikke umiddelbart overgive sig.

Hvad der er sket på stedet var kl. 04.00 endnu ikke kendt, men på stedet befandt sig en patruljevogn med en knust forrude, så det må formodes at den bevæbnede mand har haft et sammenstød med politiet af en art forud for den massive aktion.

En forhandler kom frem til stedet, og herfra var det forhandleren som bestemte slagets gang på stedet. Der blev talt længe med den knivbevæbnede mand, og selvom han på et tidspunkt rejste sig og bevægede sig mod betjentene, mens han svingede med den store kniv, så blev der ikke løsnet et eneste skud.

Det lykkedes omkring kl. 03 for forhandleren at få talt manden til ro, hvorefter han stille og roligt smed kniven fra sig, han blev udramatisk anholdt og lagt i håndjern.

Alle politiets afspærringer var fjernet omkring kl. 03.30, og trafikken genoptaget på Holbækmotorvejen.