Bil smadret i solouheld: Flere unge flygtet fra bilen

HILLERØD: Lørdag aften forulykkede en bil med tre unge på Nordhøjvej, bilen ramte en trafikchikane og rullede rundt mindst en gang, før den lå stille på taget. En blev tilbage, mens kammeraterne flygtede.

Det var naboer på uheldsstedet som slog alarm til 1-1-2, efter bilen med høj fart var forulykket omkring Nordhøjvej 12 og bla. havde fået smadret højre forhjul, hjulophæng og knust gearkassen hvilket efterlod vragstumper over et langt stykke af vejbanen.

Selve bilen endte på taget, og her var det ifølge de foreløbige oplysninger, beboere på vejen som løb de ialt tre unge mennesker til hjælp og hjalp dem ud af den knuste bil, samtidigt med at der blev slået alarm til 1-1-2.

Kun en af de unge forblev på stedet, denne var forslået ved ulykken, de to andre personer stak derimod af i fuldt firspring og efterlod deres kammerat på stedet.

Politi med flere patruljevogne var hurtigt fremme, og politihunde blev sendt afsted efter de flygtende unge, men det lykkedes dog ikke at finde frem til dem – politiet skal dog have en særdeles god ide om hvem de flygtede personer er.

Mens brandfolkene afventede politiets undersøgelser på uheldsstedet, kom en venlig beboer på vejen ud med en bakke med kaffe og kage til såvel brandfolk som politi. Det lunede i nattekulden og bragte store smil frem hos redningsmandskabet.

Efter politiet havde afsluttet undersøgelserne på uheldsstedet, kunne en ladvogn komme til på uheldsstedet og påbegynde arbejdet med at få bilen retur på alle fire hjul. Det afslørede flænger, ridser og knuste ruder på stort set samtlige sider af bilen, som er totalskadet.

En mulig årsag til uheldet – udover en klart alt for høj fart – formodes at være de dæk som var monteret på bilen, idet der var tale om sommerdæk og på uheldstidspunktet var temperaturen tæt på frysepunktet.