Knallertbøller snuppet af civil politipatrulje


Arkivfoto

AUNING: Tre unge hidsige knallertbøller blev stoppet i Auning, efter vild og hasaderet kørsel – politiet kom til stedet og fik sat en stopper for festen hvor alle knallerterne endte på politistationen.

Et par betjente fik sig tirsdag morgen en alvorlig snak med tre 15-årige drenge, der kørte alt for vildt og for hurtigt rundt i Auning på deres knallerter. Flere utrygge borgere havde kontaktet Østjyllands Politi, fordi der kørte knallertbøller rundt i byen.

Derfor tog en patrulje fra færdselsafdelingen til Auning i en civil bil og lå på lur et sted, hvor der var meldinger om, at knallerterne ofte kørte om morgenen – og ganske rigtigt kom der kort efter tre 15-årige fræsende forbi på nogle åbenlyst tunede knallerter.

Alle blev standset og sigtet for at have tunet deres knallerter, herefter blev deres forældre også ringet op og orienteret om sigtelsen, og at drengene kan forvente en bøde på omkring 2500 kroner.

Knallerterne blev herefter kørt til politistationen i Randers, hvor de nu bliver gjort lovlige. Herefter får drengene knallerterne igen. Hvis de bliver standset igen med ulovlige knallerter, bliver knallerterne beslaglagt – og retten til at erhverve et bilkørekort bliver udskudt.