Fem er dræbt under et terrorangreb i USA


Ifølge politiet er der blevet skudt to steder i byen: På et militær rekrutteringscenter og på et lokalt center for flåden.

Fire militærfolk er dræbt under skyderier i byen Chattanooga i den amerikanske stat Tennessee, og myndighederne betragter det som terrorisme.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Ifølge politiet er der blevet skudt to steder i byen: På et militær rekrutteringscenter og på et lokalt center for flåden.

Gerningsmanden er blevet identificeret. Det drejer sig Muhammad Youssef Abdulazeez, oplyser tv-stationen CBS.

Ifølge politiet er gerningsmanden blevet skudt og dræbt, så i alt fem personer er døde. Tre personer meldes såret, heriblandt en politimand.

- Vi har en betjent, der er faldet, siger byens borgmester, Andy Berke, under en kort briefing for pressen uden nærmere at komme ind på politimandens tilstand.

De to militære centre, der er blevet beskudt, ligger flere kilometer fra hinanden.

Et øjenvidne siger, at hun overværede skyderiet ved rekrutteringscentret gennem ruden hos en frisør to gadenumre derfra.

- Vi hørte et smæld, et rigtigt højt smæld. Så vi gik hen til døren for at se, hvad det var. Her så vi en fyr i en sølvfarvet Mustang, som fyrede løs mod flådens rekrutteringssted.

Hun fortæller, at hun med forfærdelse så, at han atter ladede sit våben og igen åbnede ild. Han kørte herefter sin bil op til en anden indgang og fortsatte med at skyde.

En talsmand for Det Hvide Hus siger, at præsident Barack Obama er blevet orienteret om skyderiet.

Obama har gentagne gange fordømt, at Kongressen ikke vil ændre USA's ultraliberale våbenlovgivning.


Politiet undersøger gerningsstedet.

/ritzau/AFP