Ups: Spritbilist smadrede stjålet BMW

HELSINGE: Natten til torsdag rykkede politi og redningsmandskab ud til et solouheld i rundkørslen Hillerødvej - Kildevej, her var en BMW forulykket og en 28-årig mand var lettere tilskadekommen.

Solouheldet blev anmeldt kl 01.37 til 1-1-2, bilen var kommet ind i rundkørslen med alt for høj fart ad Kildevejen og formentlig er det tågen som har været med til at overraske den 28-årige mand bag rattet.

BMW'en ramte først de høje kantsten i rundkørslens midte, fortsatte direkte henover græsset i midten før bilen røg ned igen og tværs henover cykelsti og grøften ud mod Kagerup. Her endte den vilde tur med et brag mod et mindre træ, og uheldet kvæstede den 28-årige mand som ifølge pårørende pådrog sig et brækket ben ved ulykken.

Problemerne var dog kun lige begyndt for den 28-årige mand, idet han ikke havde noget kørekort og var spirituspåvirket - dertil kommer at han havde 'lånt' den kraftige BMW fra et nærtstående familiemedlem uden at spørge, derved var bilen teknisk set stjålet.

Ifølge Politirapporten.nu's oplysninger er den 28-årige mand da også blevet anmeldt for brugstyveri af den smadrede bil af bilens ejer som på ingen måde havde givet den 28-årige lov til at bruge bilen - bla. på grund af netop det manglende kørekort. Biltyveriet blev først opdaget, da den 28-årige mands pårørende blev underrettet om ulykken ved 5-tiden torsdag morgen.

Bilen lå i yderkanten af rundkørslen indtil omkring kl. 14.30 hvor en ladvogn kom til stedet, og fik den fjernet.