Ung mand stukket ned ved kryds i Brønshøj


Arkivfoto

En 18-årig mand blev fredag aften stukket i baglåret med en kniv, da han sammen med en kammerat blev passet op af en gruppe mænd i Brønshøj.

Det oplyser den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi Kenneth Jensen.

- Ud fra det han har forklaret os, så er han et uskyldigt offer, der er blevet opsøgt af en gruppe, han ikke kender, siger efterforskningslederen.

Den 18-årige mand blev stukket overfladisk. Efter knivstikkeriet blev han bragt til Herlev Hospital og syet med tre sting, før han omkring midnat blev udskrevet.

Knivstikkeriet er ifølge politiet sket ved krydset mellem Storegårdsvej og Frederikssundsvej i Brønshøj. Gruppen af unge mænd flygtede efterfølgende fra stedet.

Politiet har ikke anholdt nogen i sagen, og det kender heller ikke motivet til knivstikkeriet.

Ifølge efterforskningslederen er der indtil videre ikke noget, der tyder på, at knivstikkeriet er banderelateret. Ofret er ikke kendt af politiet i forvejen.

- Vi ved ikke, hvorfor han bliver passet op. Der har ikke været nogen røverihensigt, og der har ikke været en konfrontation forud for hændelsen, siger efterforskningslederen.

Politiet hører meget gerne fra vidner, der har været i området ved 21.30-tiden, hvor knivstikkeriet fandt sted. Hvis man har oplysninger, kan politiet kontaktes på 114.

/ritzau/