Person fundet død i udbrændt rækkehus i Høng


Arkivfoto

Meldinger om en større bygningsbrand på Møllevej i den vestsjællandske by Høng, der ligger i Kalundborg Kommune, fik mandag aften politi og brandvæsen til at rykke ud kort efter klokken 19.

Like localeyes.dk på Facebook

En person er fundet død i forbindelse med branden, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

- Der er tale om et lille rækkehus, der er helt udbrændt. Brandvæsnet nåede hurtigt frem til stedet og fik ilden under kontrol, så branden blev slukket forholdsvis hurtigt. Efterfølgende fandt redningsberedskabet en omkommet person på stedet, siger vagtchef Michael Sehested.

Det lykkedes brandfolkene at hindre yderligere spredning af branden, så ingen andre kom til skade eller blev kørt på hospitalet for tjek af eksempelvis røgforgiftning.

Det er natten til tirsdag ikke lykkedes at slå den omkomnes identitet fast med sikkerhed. Der er dog formentlig tale om rækkehusets beboer - en ældre mand fra 1933. Hans pårørende er blevet underrettet.

- Politiet har anmodet Rigspolitiets tekniske afdeling, NKC, samt lokalpolitiet i Kalundborg om assistance til fastlæggelse af brandårsagen samt fastlæggelse af identiteten på den omkomne, oplyste politiet tidligere på aftenen.

Meldingen om branden i rækkehuset lød klokken 19.09.

/ritzau/